BÜLENT KAVUK
Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi ve Hatay Şairler Yazarlar Derneği’nin organize ettiği programda Türk Edebiyatının usta kalemi Bestami Yazgan, Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda sevenleriyle bir araya geldi.
Program saz ve gitar dinletisi ile başladı. 15 Temmuz Destanı slayt gösterisinin izletildiği programda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Konuşmaların ardından Bestami Yazgan’ın biyografik videosu izletildi. HAŞYAD Başkanı Ali Parlak, Bestami Yazgan’ın 2 şiirini okudu. Ardından Bestami Yazgan, sahneye çıkarak tüm katılımcılara hitap eden konuşmasını yaptı. Bestami Yazgan konuşmasının sonunda plaketle onurlandırıldı. Yazgan’a plaketini Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı verdi.