Trafik can sıkıcı bir hal aldı!

SONAR GÜNEŞ

Antakya’nın bitip tükenmeyen çilesi trafik her geçen gün azalmak yerine artmaya devam ediyor. Günün her saatinde aynı sorunla baş başa kalan sürücüler artık bu soruna kalıcı bir çözüm istiyor.

Depremden önce de aynı problemle karşı karşıya gelen sürücüler, depremden sonra mevcut durumun iki katına çıktığını iddia ediyor.

Senelerdir aynı konuyla ilgili şikâyette bulunan sürücüler “Artık kalabalığa trafik lambası bile çözüm olmuyor” siteminde bulundular.

Trafikte saatlerce kaldıklarını ileri süren sürücüler, “Yaşanan felaketten sonra trafik sürekli bir karmaşa durumunda. Özellikle Antakya-İskenderun karayolu ve Honda kavşağı ne kadar söylesek de sesimizi duyan olmuyor maalesef. Bu soruna en kısa zamanda çözüm bulunmazsa bu karmaşa sürekli devam edecek. Antakya’nın nüfusu depremden sonra azalmıştı fakat bir yılı geride bıraktığımız bu zamanda şehir eskisi gibi kalabalık oldu evet belki bu durum bizi çok mutlu ediyor ama sorunlarımıza sorun da katmaya devam ediyor. Zamanımızın yarısı trafikte geçiyor işe gitmek için evden en az yarım saat, bir saat erken çıkıyoruz akşam iş için de aynı şekilde zaten ortalık kış mevsimi hava erken kararıyor kendimizi gece eve girer gibi hissediyoruz. Sürekli bir karmaşa var sürekli bir tıkanıklık. Buralarda trafik günün her saatinde aynı şekilde kalabalık. İnsanlar biraz önem verseler trafiğe belki o zaman bu kadar sorun yaşamayız. Mesela herkes aracını doğru düzgün yerlere park etse de trafik biraz rahatlar herkes aracını gelişigüzel park ediyor bu da karmaşaya sebep oluyor. Umarım en kısa zamanda bu soruna bir çözüm bulurlar ve sürücülere yardım ederler” ifadelerini kullandılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir