Yaptıkları yanlarına asla kâr kalmayacak!

Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi..
BÜLENT KAVUK
Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.
Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, gazetecilere yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:
“Ülkemizin takriben yarım asırdır, lanet olası terörle mücadelesine rağmen, küresel güçlerin taşeron terör örgütlerinin hain ve kalleş saldırıları, maalesef sürmektedir. Şimdiye değin, 10 binlerce insanımızı yaşamından koparan ve bir o kadarının da vücut bütünlüğünün bozulmasına sebep olan tüm terör illetini ve teröristi telin ediyor, Biz Hatay gazileri olarak, terörle mücadelede ülkemizin tüm güvenlik güçlerinin yanında olduğumuzu bilhassa ifade etmek istiyoruz.
İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada canlarını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın elim haberi bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Masum insanlarımızı hedef alan, bir bebeğin gülüşünü solduran bu cani zihniyet ve arkasındakiler en kısa zamanda Türkiye Cumhuriyetine hesap verecekler ve yaptıkları yanlarına asla kâr kalmayacaktır.
Bir kere değil, binlerce kez, masum insanlarımızı hedef alan ve yüreklerimizi dağlayan menfur saldırıyı lanetliyor ve kınıyoruz.
Bu duygularla, Biz Hatay gazileri olarak, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Hiçbir terör saldırısı Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacak ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir