HABER MERKEZİ
Samandağ Belediyesi yeni bir projeyle ilçeyi güzelleştirmeye ve turizm potansiyelini ortaya çıkarmaya devam ediyor.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olan 28.000 metrekarelik alan yapılan anlaşmayla birlikte halkın kullanımına kazandırılacağını söyledi.
Denize yakın olan arazide yapılacak projeyle birlikte ilçenin prestiji yükselmeye devam edecek. Samandağ Belediye binasında yapılan protokol imza töreninde Samandağ İlçe Kaymakamı Murat Kütük ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı yetkililer bulundu.
BaÅŸkan Eryılmaz, “Bu alanın kazandırılmasında yardımlarını esirgemeyen Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, İlçe Kaymakamımız Murat Kütük’e, Hatay Gençlik ve İl Spor Müdürümüz M.Cemil Åžensöz’e, İlçe BaÅŸkanımız Semir Özdemir’e katkılarından dolayı teÅŸekkür ediyorum. Her zaman söylüyoruz: Kim SamandaÄŸ için taÅŸ üstüne taÅŸ koyarsa kendilerine minnettar oluruz. SamandaÄŸ Hatay’ın ortak paydasıdır. Samandağ’da yapılan yatırımlar sadece ilçenin deÄŸil, Hatay’ın tamamında yaÅŸayan vatandaÅŸlarımızın kullanımına kazandırılacaktır” dedi.
