ÖZKAN BAKKAYLI
Yıllar sonra inşaatı bitirilerek hizmete giren Çekmece mini çevre yolunda üst yapı çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.
Üst yapı çalışmaları çerçevesinde Çekmece Caddesinden başlayarak Uğur Mumcu yol ayrımına kadar refüjleri yapılan ardından kaldırımları döşenen cadde de yeşillendirme çalışması da tamamlandı.
Refüjlere süs bitkileri ekerek bakımını yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kaldırım kenarlarında da benzer çalışmalar başlattı.
Yürütülen çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür ettiler.
Çevre sakinleri ve caddeyi kullanan vatandaşlar cadde üzerinde yapılan çalışmalar sonrasında ekilen süs bitkilerinin ve ağaçların birkaç yıl içinde büyüyerek caddeye farklı bir renk vereceklerini söylediler.
Vatandaşlar, “Hatay Büyükşehir Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Cadde boydan boya yeşillenecek. Bakımlarının düzenli yapılmasını diliyoruz” dediler.
