BÜLENT KAVUK
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından düzenlenen “Mehmet Kurt Grassroots-C Futbol Antrenör Kursu” bugün İskenderun’da yapılacak.
Merhum Teknik Direktör Mehmet Kurt’un anısına bu kursun İskenderun’da yapılacak olması çok anlamlı bulundu.
TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Samet Aybaba yaptığı açıklamada, “Bir sonraki seminer yine yakın tarihte kaybettiğimiz Merhum hocamız Şenal Ölçücü anısına yapılacak. Merhum hocamız Mehmet Kurt anısına yapılacak olan kursumuz, hem teorik hem de sahada uygulamalı olarak verilecek. Amacımız, başarılı ve verimli eğitimleri gençlerimize aktararak iyi birer sporcu yetiştirmelerine yardımcı olmaktır. Kursiyerlerimiz eğitim programı sonrasında, C Futbol antrenörleri diplomasına sahip olacak” dedi.
TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen; “Tüm hocalarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Kursumuz, bugün saat 09.00’da İskenderun Lisesi futbol sahası ve konferans salonunda verilecek.”
