Hatay’da “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programı düzenlendi..
AA
AK Parti Kadın Kolları tarafından Hatay’da “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” adlı program düzenlendi.
AK Parti Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, bir otelde düzenlenen programda, hayalleri olan ve hayallerini gerçekleştiren kadınlarla bir arada olduklarını söyledi.
Kadınlara omuz vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Eronat, şunları kaydetti:
“Åžu an da ekonomik baskılara ve kur dayatmalarına karşı direniyoruz ama ÅŸuna inanın üretimimiz, ihracatımız hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda kadınlarımızın çok ciddi gayretleri var, biz bugün bu gayretlere omuz vermek için geldik. Bu salonda hayalleri olan kadınlar var, bu salonda hayallerini gerçekleÅŸtirmiÅŸ olan kadınlarımız var. Biz bugün bu salonda hayallerini gerçekleÅŸtirmiÅŸ olan kadınlarla tanışacağız ve belki baÅŸka hayalleri olan kadınlarla karşılaÅŸacağız. Büyük Türkiye hamlesi kadın olmadan olmuyor. Kadınlar nüfusumuzun yarısı ve CumhurbaÅŸkanımızın da dediÄŸi gibi kadınlardan vazgeçemeyiz.”
AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal da Türkiye’nin bugünlere ulaşmasında Türk kadınının çok büyük emeklerinin olduğunu söyledi.
KonuÅŸmaların ardından AK Parti Kadın Kolları Seçim İşleri BaÅŸkanı Havva Sibel Söylemez’in moderatörlüğünde devletten aldıkları desteklerle yeni istihdam alanları oluÅŸturan kadınlar, baÅŸarı hikayelerini anlattı.
Programa, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, belediye başkanları, AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, çok sayıda partili katıldı.
