Hiçbir Beşiktaşlı kulübünden vazgeçmez

Beşiktaş Başkanı Çebi, İskenderun Beşiktaşlılar Derneğinin etkinliğine katıldı..
AA
BeÅŸiktaÅŸ Kulübü BaÅŸkanı Ahmet Nur Çebi, Hatay’da İskenderun BeÅŸiktaÅŸlılar DerneÄŸinin 19. kuruluÅŸ yıl dönümü kutlama programına katıldı.
BaÅŸkan Çebi, burada yaptığı konuÅŸmada, hiçbir BeÅŸiktaÅŸlının kulübünden vazgeçmeyeceÄŸini belirterek, ”BeÅŸiktaÅŸlılık bir duruÅŸtur” dedi.
Sporun kardeşlik olduğunun altını çizen Çebi, şöyle konuştu:
“Bizim BeÅŸiktaÅŸlılık bakışımız, rakiplerimizin deÄŸerini olduÄŸu gibi kabullenip, saygıyla karşılamaktır. Hatta onlarla birlikte yol yürümeyi bilmektir. Dolayısıyla sporun birleÅŸtirici ve kardeÅŸlik tarafını önemsediÄŸimi belirtiyorum. BeÅŸiktaÅŸ’ımız için de son kongrede talep ettiÄŸim, dilekte bulunduÄŸum birlik ve beraberlik için yola çıktığımızı, bu seneyi birlik ve beraberlik yılı ilan ettiÄŸimizi huzurlarınızda bir kere daha söylemek istiyorum.”
Çebi, programın düzenlenmesinde emeği geçen İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetimine teşekkür etti.
Programa, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Beşiktaşlı taraftarlar ile davetliler katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir