ALİ ZAN
Ligde düşme hattına gerileyen Hatayspor, transferde kolları sıvadı. Transfer müjdesi veren teknik direktör Volkan Demirel, “Kadroya katılan savunma oyuncusu Burak Bekaroğlu’nun yanı sıra transfer için iki oyuncuyla daha görüşüyoruz. Birisi bitmek üzere, diğeri biraz daha uzayabilir” değerlendirmesini yaptı.
Anlaşma sağlanan oyuncuların , sol kanat ve forvet arkası mevkilerinde görev yaptığı, Yunanistan ve Belçika Liginden forma giydikleri öğrenildi.
TRANSFERLER TAKİP EDİLİYOR
Teknik direktör Volkan Demirel, transfer çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yöneticilerle istişare halinde olduklarını söyledi.
Yurt içinden ve yurt dışından oyuncularla görüşmelerin sürdüğü, yeni transferlerin Trabzonspor maçına kadar yetişmesi bekleniyor.