ÖNTÜRK, projelerini yarın açıklıyor!

HABER MERKEZİ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı gerçek Belediyecilik çalışmaları ile imar ve ihya edecek çalışmaları kamuoyuna duyurdu.

3 Mart’ta gerçekleşecek olan tanıtım toplantısı öncesinde 5 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerin bir kısmını kamuoyuna duyuran Öntürk’ün açıkladığı projeler kent kamuoyunda heyecan yarattı.

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 3 Mart’ta projelerini tanıtacak. Gerçek Belediyecilik sloganı ile 15 ilçe, 593 mahallede binlerce vatandaşa konuk olan Öntürk, 3 Mart saat 14.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda projelerini açıklıyor.

Hatay’ı gerçek belediyeciliğe kavuşturma yolunda emin adımlarla yürüyen Öntürk, 3 Mart Pazar günü saat 14.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan proje tanıtım toplantısını şu ifadelerle duyurdu;

“Sevgili Hataylı hemşehrilerim; Hatay’da yüzler gülsün diye seferberlik ruhuyla çıktığımız bu yolda şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak, imar ve ihya etmek için canla başla çalışacağız. Gelin Hatay’ımızı gerçek belediyecilikle buluşturacağımız projeleri beraber konuşalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir