Hasar alan otobüs terminali onarıldı!

HABER MERKEZİ

Asrın felaketinin ardından çok sayıda ev ve iş yerinin yıkıldığı veya ağır hasar aldığı kentte, otogarın asma tavanı ile duvarları da zarar gördü ve bazı bilet satış ofisleri kullanılamaz hale geldi.

Yazıhane personelinin çoğunun ofislerini dışarı taşıdığı terminal binasında, depremlerin ardından onarım çalışmaları başlatıldı. Onarım çalışmaları tamamlanan ve çevre düzenlemesinin devam ettiği terminal binası, eskisi gibi hizmet vermeye başladı.

Terminalin yeniden hizmet verdiğini gören vatandaşlar, “Yaşadığımız depremler bizden tarihi yerlerimi, mahallelerimizi, her gün yürüdüğümüz caddeleri aklınıza ne gelirse hepsini almıştı. Fakat depremin ardında 1 yılı geride bıraktığımız bu zamanlarda her şey yeniden eskisi gibi olmaya başladı. Bu durum da bizi çok mutlu ediyor. Yaşadığımız depremlerden dolayı terminalimizde hasarlar olmuştu. Fakat şimdi eskisi gibi yeniden onarım yapıldı. İnşallah şehirde böyle en hızlı şekilde toparlanır” dediler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir