Karma denetim!

 

HABER MERKEZİ

Hatay Emniyet müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri merkez ilçe Antakya başta olmak üzere diğer tüm ilçelerde trafik ve asayiş uygulamalarına imza atıyorlar.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Hatay’da yaşayan insanların daha huzurlu bir süreç yaşamaları için Hatay polisinin gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çekildi.

Huzur ve asayişin sağlanması kadar trafiğinde doğru ve karmaşa olmada akmasının önemli olduğuna vurgu yapan vatandaşlar ise, başta Antakya ve Defne ilçeleri olmak üzere birçok noktada trafikte ciddi sorunlar yaşandığına dikkat çektiler.

Hatay Emniyet Müdürlüğü gelen şikayetler ve rutin denetimler çerçevesinde Dörtyol ilçesinde trafik denetimi yaptı.

Konuya ilişkin yapılan kısa açıklama ise şöyle: “Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş, narkotik suçlarla mücadele ve trafik denetleme şube müdürlüğünde görevli polislerin katılımıyla başta çarşı merkezi ve sanayi mahallesi olmak üzere ilçe genelinde asayiş uygulaması yapıldı. Ali İhsan Bölükbaşı Bulvarında uygulama noktalarında durdurulan araçlar detaylı şekilde arandı, sürücü ve yolcuların kimlikleri kontrol edildi” dendi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir