Bakan Kurum’a bugün olsa yine teşekkür ederim!

HABER MERKEZİ

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etmesi sadece Defne’de değil tüm Türkiye’de gündem olmuştu. Sosyal medya hesaplarında bolca paylaşılan teşekkür konuşması bazı kesimlerce de tepki çekmişti.

Konuya ilişkin ilk kez gazetemiz yazarı Ali Yolcu’ya konuşan Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, “Ben Defne ilçesi halkına hizmet ediyorum. Sadece bir avuç insana değil” şeklinde kendini savundu.

Halil İbrahim Özgün şunları söyledi: “Ben de sayın Bakan’da kamu hizmeti görüyoruz. Yeri geldiğinde ben kendilerine teşekkür ederim yeri geldiğinde kendileri bana teşekkür eder. Bu nezaketen olan bir şeydir. Zaten ülke yeterince kutuplaşmıştır. Daha fazla kutuplaşamaya ihtiyacımız yok. Ben sayın Bakan’a aynı toplantıda eleştiri getirdiğim noktalarda oldu. Ancak o bölümü görmezden gelen bir avuç kitle sadece Teşekkürü gördü ki benim için mesele değil. Bugün yine olsa yine teşekkür ederim. Depremden yeni çıkmış ve depremden çok büyük zarar görmüş bir ilçede hizmet etmeye çalışıyorum. Devletin ilgili Bakanlarına teşekkür etmem kadar normal bir şey olamaz. Kim nasıl istiyorsa öyle anlasın. Kaldı ki ben sokakta hiç kimsenin tepkisiyle karşılaşmadım. Tam tersine bu tavrımdan dolayı bana teşekkür ediyorlar. Zaten benim için önemli olan da halkımın bana teşekkür etmesidir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir