HABER MERKEZİ
“Antakya’mızı daha yaşanabilir ve güvenli şehir haline getirebilmek için çok çalışacağız. Çünkü hükümetimiz ile koordineli olarak kentimizi ayağa kaldıracak çalışmaları sadece biz yaparız. Tüm vatandaşlarımızdan gösterecekleri sabır ile destek istiyoruz” ifadelerini kullanan Antakya Belediye Başkanı İ. Naci Yapar Antakya’nın depremden sonra önemli bir mesafe aldığını söyledi.
Belediyecilik vizyonunu vatandaşlara doğrudan ulaştırmaya çalışan İbrahim Naci Yapar, Esnaflar ve sivil toplum kuruluşları ile yapılan görüşmelerde, bölgenin ihtiyaçları ve beklentilerini de ele aldıklarını söyledi.
İ. Naci Başkan Yapar “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her zaman olduğu gibi gönül belediyeciliği ile çalınmadık kapı bırakmayacak ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi omasın. Antakya depremden önceki halinden çok daha güzel olacak. Bunun için söz veriyoruz. Bizler bu yol da yanlış yapmamak için yol göstericilerimiz olarak gördüğümüz büyüklerimizle bilgi alışverişi yapıyoruz. Onların dediklerini önemsiyoruz” dedi.
Gittiği her yer da birlik ve beraberlik mesajları vermeye devam eden Antakya Belediye Başkanı İ. Naci Yapar, “Her şey gelir ve geçer ancak birlik ve beraberliğimizin baki kalması gerekiyor. Hatay insanı yüzlerce yıldır birlikte yaşama kültürünü özümsemiş bir toplumdur. Böyle de kalmalı. Hizmet evet tamam. Ancak bu inanın her şeyden çok daha önemlidir” dedi.
