Her şey konforlu ve güvenli ulaşım için!

 

HABER MERKEZİ

Antakya Belediyesi, tüm birimleriyle Antakya’nın 95 mahallesinde ihtiyaç duyulan ve talep edilen tüm konuların çözümü için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Antakya’yı imar ve ihya etme yolunda emin adımlarla ilerleyen ve 95 mahallede girilmedik sokak bırakmayan Yapar, gerçek belediyecilik sloganıyla ‘Antakya’yı ayağa kaldıracağız’ sözünü gerçeğe dönüştürüyor.

Kent merkezini ayağa kaldırma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi yoğun bir mesai harcıyor. Her gün birçok farklı mahallede çalışmalarını sürdüren Antakya Belediyesi, deprem felaketinin izlerini silmek ve daha yaşanabilir bir Antakya için yurttaşların isteklerini yerine getiriyor.

Son olarak Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde sürdürülen yol çalışmaları kapsamında Narlıca Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Daha konforlu ve güvenli ulaşım için asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yollarımızı güzelleştirmek için Antakya’mızın 95 mahallesinde durmaksızın çalışıyoruz” diyerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürdüğü, bu kapsamda yol açma, zemin düzenleme, malzeme serme, asfalt, parke döşeme çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarının tüm mahallelerde program kapsamında devam edeceği vurgulandı.

Antakya belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Antakyalılar, kentin çok kısa bir süre içinde ayağa kalkacağına inandıklarını ifade ettiler.

Ayrıca yürütülen çalışmalar için başta Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve ekibine gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür ettiler.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Umuyoruz ki Antakya’mız bu çaba sayesinde en kısa sürede ayağa kalkacaktır. Kentimizin yeniden ayağa kalkması için her kurumun üzerine düşen görevi yapmasını bekliyoruz. Bu kurumlar arasında yer alan Antakya Belediyesinin özverili çalışmalarını da dikkatle izliyoruz. Öte yandan birçok mahallede asfalt çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor. Bu durumda bizi çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca Antakya’yı yeniden eskisi gibi göreceğimiz günleri sabırla bekliyoruz” dediler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir