HABER MERKEZİ
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, SMA hastası Yasmin ve ailesini yaşadığı evinde ziyaret ederek yürütülen yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.
CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur tarafından gerçekleştirilen ziyarete CHP Serinyol Mahalle Başkanı Semih Yurtsever, CHP Serinyol Kadın Kolları Başkanı Güneş Altın ve parti örgütü katılım gösterdi.
ZİYARETTE TOPLUMSAL DAYANIŞMA ÇAĞRISI YAPILDI
SMA Hastası Yasmin’i evinde ziyaret ederek bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, SMA hastalığının çocuklar üzerinde her geçen gün daha ağır sonuçlar doğurduğunu belirterek, “Kasları her geçen gün biraz daha yorulurken, o küçük kalbi mucizesini bekliyor. Bizim için küçük olan meblağlar Yasmin için hayat demektir. Kampanyanın yüzde 39 seviyesine ulaşması, onun karanlık odasına bir güneş doğması anlamına geliyor. Kampanyanın tamamlanabilmesi için halen önemli bir desteğe ihtiyaç duyulmaktadır. Sadece 280 yürekli insan arıyoruz. Kendi başına ya da çevresiyle el ele verip, bin lira katkı sağlayacak 280 kişi Yasmin’in çocukluğunu ona geri verebilir. Bir çocuğun çocukluğunu satın alamazsınız ama Yasmin’in çocukluğunu yaşayabilmesi için gereken ilacı hep birlikte alabiliriz. Gelin, Yasmin’in yarım kalan masalını birlikte tamamlayalım. Onu bu sessiz çığlığında yalnız bırakmayalım. Bu sadece bir aileye değil, insanlığımıza karşı da bir sorumluluktur” diyerek tüm iş insanlarını ve hayırseverleri destek olmaya davet etti.
Kadın örgütleri başta olmak üzere herkesin bu kampanyaya omuz vermesi gerektiğini söyleyen CHP Serinyol Kadın Kolları Başkanı Güneş Altın, “Yasmin hepimizin evladı. Bir annenin çaresizliğini paylaşmak, bir çocuğun yaşama tutunmasına katkı sunmak insanlık görevimizdir. Küçük katkılar birleştiğinde büyük bir mucizeye dönüşebilir. Tüm vatandaşlarımızı Yasmin için dayanışmaya çağırıyoruz” dedi.
