3 boyutlu yazıcı ve yeni atölye çalışmaları değerlendirildi!

 

HABER MERKEZİ

Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Tayfur Sökmen Kampüsü’nde yer alan Engelli Sosyal Girişimcilik ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerde, merkezlerin faaliyetleri ve mevcut imkanlar hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, ziyaretlerine Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi ile başladı. Merkezde yürütülen projeler hakkında yetkililerden bilgi alan Rektör Eren, envantere yeni kazandırılan 3 boyutlu yazıcıyı inceledi.

Merkezde yakın zamanda başlayacak keşif ve atölye programlarıyla ilgili sunumu dinleyen Rektör Eren, bu süreçte eğitmen desteği sağlayacaklarını belirtti.

FİZİK TEDAVİ HİZMETLERİ YERİNDE İNCELENDİ

İncelemelerine Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile devam eden Rektör Eren, burada sunulan sağlık hizmetlerini yerinde gözlemledi.

Merkez yetkililerinden verilen fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarına dair ayrıntılı bilgiler alan Rektör, merkezin üniversite ve bölge halkı açısından önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı.

Rektör Eren’e merkez ziyaretlerinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Yengil de eşlik etti. Her iki merkezin de Tayfur Sökmen Kampüsü sınırları içinde yer aldığı ve üniversitenin topluma hizmet misyonunu destekleyen önemli yapılar arasında bulunduğu kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir