Üst geçidin asansörü çalışmıyor!

Engelli ve yaşlı vatandaşlar üst geçidi kullanamıyor!

ALİ ZAN

Antakya-İskenderun karayolu kent girişine Hatay Büyükşehir Belediyesi ilgili ekipleri tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılan üst geçidin asansörü çalışmıyor. Asansörün çalışmaması hem yaşlıların hem de engelli vatandaşların tepki göstermesine neden oldu.

Üst geçidi asansörünün çalışmaması nedeniyle kullanamadıklarını söyleyen engelli yurttaşlar, Üst Geçidin ulaşımı sağladığı özel hastaneye ulaşmakta zorluk çektiklerini söylediler.

Engelli ve yaşlı vatandaşlar, “Çok güzel bir amaçla yapılan üst geçit amacına uygun faaliyet görmüyor. Trafik akışının yoğun olduğu bir nokta olduğu için üst geçit olmadan karşıya geçemiyoruz. Bu konuda çok fazla zorluk çekiyoruz. Yetkili birimlerden asansörün bakımının bir an önce yapılmasını talep ediyoruz” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir