Aydın Şahin; Her şey Hatay için!

HABER MERKEZİ

ENERJİ-SA Hatay Dağıtım Operasyonları Bölge Müdürü Aydın Şahin, Hatay ili genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi.

Gazetemiz Yazarı Ali Yolcu’nun kendisine yönelik yaptığı ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Aydın Şahin, “Enerji-Sa ailesi olarak deprem sonrası yaşanan tahribatı gidermek için çaba gösteriyoruz. Umuyor ve diliyorum ki kısa bir süre içinde her şey rayına oturacaktır” dedi.

Yaşanan sorunların farkında olduklarını söyleyen Aydın Şahin, “Arızaları anında tespit ediyor ve anında gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu süreçte biraz daha sabır istiyoruz. Her şeyimizi Hatay’ın daha iyi yerlere gelmesi için kullanıyoruz” ifadesinde bulundu.

Gazetemiz Yazarı Ali Yolcu ise gazeteci gözüyle sahada yaşanan sorunları ENERJİ-SA Hatay Dağıtım Operasyonları Bölge Müdürü Aydın Şahin’e anlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir