Bari bunu yapın!

ALİ ZAN

Yetim ve öksüz adıyla bilinen Defne ilçesinde çukurlu yollar, yetersiz su, çevre kirliliği yanı sıra elektrik kesintileri tam hız sürüyor. Ne genel bütçeden ne de yerel bütçeden hak ettiği ödeneği alamayan Defne ilçesi önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda yoklukla boğuşuyor.

Bilinen sorunları yanı sıra çözülmesi basit sorunların dahi çözüme kavuşturulamadığı ilçede her şey kaderine terk edilmiş.

Vatandaşlar ise sorumsuzluğa isyan ederken, “Su, elektrik, yol istemiyoruz. Yaşanan küçük sorunları bari çözün” diyerek sitem ettiler.

Defne ilçesinin en bilinen caddesi Uğur Mumcu Caddesi sakinleri, Uğur Mumcu Battı Çıktı girişinde ki bir kaldırımın neden olduğu tehlikeye dikkat çekerek, “Bari bunu çözün. Aylardır dile getiriyoruz. Kimsenin ilgilendiği yok. Kaldırım girişine konulan kaygan ve meyilli zemin özellikle yaşlı insanlarımızın kayıp düşmesine neden oluyor. Bugüne kadar onlarca kişi düşüp yaralandı. Defne Belediyesi BŞB hizmet ağında derken, BŞB ise Defne hizmet ağında diyerek sorun giderilmiyor” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir