HABER MERKEZİ
Göreve geldiği günden bu yana Antakya için canla başla çalışan Antakya Belediye Başkanı sevilen isim İbrahim Naci Yapar, bulduğu her fırsata vatandaşlar ile bir araya geliyor ve ihtiyaçlarını soruyor.
Son olarak Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Bağrıyanık Mahallesi’nde kurulan pazar yerini ziyaret etti.
Pazar yeri ziyareti sırasında esnafla ve vatandaşlarla samimiyetle sohbet eden Başkan Yapar, hayırlı alışverişler dileğinde bulundu.
Başkan Yapar, her fırsatta sahada ve vatandaşlarla bir araya gelerek birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceğini ifade etti.
Yapar, “Antakya’mızın depremler sonrası durumunu ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antakya’mız için toplumumuzun her kesimiyle istişare içerisindeyiz. Hep birlikte Antakya’mızı ayağa kaldırıp birlikte yöneteceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile istişare halinde olup şehrimize birlikte hizmet edeceğiz. Antakya’mızı daha yaşanabilir ve güvenli şehir haline getirebilmek için çok çalışacağız. Çünkü hükümetimiz ile koordineli olarak kentimizi ayağa kaldıracak çalışmaları sadece biz yaparız. Tüm vatandaşlarımızdan gösterecekleri sabır ile destek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her zaman olduğu gibi gönül belediyeciliği ile çalınmadık kapı bırakmayacak ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi omasın. Antakya depremden önceki halinden çok daha güzel olacak” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, “Başkanımız İbrahim Naci Yapar’ın halkla iç içe olduğu ve vatandaşların taleplerine hassasiyetle cevap verdiği için teşekkür ederiz. Göreve geldiği ilk günden hep Antakyalının yanındaydı. Her derdimize çözüm sunmaya çalıştı. Kimseyi kapısından çevirmedi. Ayrıca sık sık esnafın yanına gelerek onları dinledi. Vatandaşın derdine ortak oldu. Kendisine ve ekibine ne kadar teşekkür edersek az” ifadelerine yer verdiler.