Atakaş Hatayspor’un genç çalıştırıcısı Erdoğan, Galatasaray maçı öncesi ümitli konuştu;
SPOR SERVİSİ
Spor Toto Süper Lig’de, 28. haftada berabere kalan, 29. ve 30. haftalarda rakiplerine yenilen ve 31. haftayı da bay geçen Hatayspor, uzun süren galibiyet hasretini Galatasaray maçıyla sona erdirmeyi hedefliyor. Sahasında cumartesi günü güçlü rakibini konuk edecek bordo-beyazlılarda teknik direktör Ömer ErdoÄŸan, galibiyetten baÅŸka bir ÅŸey düşünmediklerini vurguladı. Rakiplerinin eksik olmasının kendilerini kesinlikle rehavete sokmayacağını belirten Ömer ErdoÄŸan, “Galatasaray maçı bizim için çıkış maçı. BeraberliÄŸe bile memnun olmayacağım. Galibiyet için oynayacağız. Galatasaray’a saygı duyuyoruz ama hiçbir rakipten korkmuyoruz” diye iddialı konuÅŸtu.
TESİSLER YENİLENDİ
Hatayspor’un altyapı tesisleri de yenilendi. Güney ekibinde, 60 yatak kapasiteli yeni tesisin geleceÄŸin futbolcularını ağırlamaya devam edeceÄŸi belirtildi. Dört katlı altyapı tesisinde toplantı salonları, yemekhane, analiz toplantı salonu, dinlenme salonu, iki adet teras ve idari bölümler bulunduÄŸu ifade edildi.
HEDEFİMİZ AVRUPA
Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Galatasaray’ı yenerek Avrupa hedefini son ana kadar kovalamak istediklerini söyledi. Rahmi Vardı, “Ligi ilk 10 içinde bitirme hedefimiz devam ediyor. Bunun dışında Avrupa kupalarına katılmayı zorlayacağımızı söylemiÅŸtik. Aynı iddiamız devam ediyor” diye konuÅŸtu.
