Bu sene çok transfer yaptık!

Savaş, bu sezon kadrolarında değişikliğe gittiklerini, uyumlu ve rekabetçi bir kadro kurduklarını söyledi..

METÄ°N DÄ°NGÄ°L

Hatayspor Kulübü Onursal BaÅŸkanı Lütfü SavaÅŸ, geçen sezon ilk kez mücadele ettikleri Süper Lig’de gösterdikleri baÅŸarıyı bu yıl da sürdüreceklerine inandığını, hedeflerinin Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek olduÄŸunu söyledi.

Süper Lig’de oynadıkları ilk 3 maçta 4 puan aldıklarını ve 9. sırada olduklarını hatırlatan SavaÅŸ, “Ä°lerleyen haftalarda ben Hatayspor’un çok daha yukarılara çıkacağını düşünüyorum. Önümüzdeki haftalardan itibaren basamakları çıkıp ligi daha da yukarıda bitirmeyi hedefliyoruz.” diye konuÅŸtu.

Savaş, bu sezon kadrolarında değişikliğe gittiklerini, uyumlu ve rekabetçi bir kadro kurduklarını dile getirdi.

Takımın ilerleyen maçlarda daha iyi sonuçlar alacağına inandığını aktaran Savaş, şöyle devam etti:

“Bu sene çok transfer yaptık. Uyumlu, aynı zamanda her mevkide en az iki kiÅŸinin rahat rahat oynayacağı ve 17-18 kiÅŸinin rekabet edebildiÄŸi bir Hatayspor kurgulamaya çalıştık. Ä°lk 2 haftada belki beklediÄŸimiz sonuçları alamadık ama üçüncü haftada Aytemiz Alanyaspor karşısında 5-0’lık net bir galibiyet aldık. Net galibiyetin yanında da çok güzel bir futbol oynadık. Önümüzdeki süreç içerisinde de bu kadronun gerçekten de en az geçen yılki kadar baÅŸarılı olacağını düşünüyoruz. Aaron Boupendza gibi sol açığımızı, santrforumuzu kaybettik. Onunla birlikte Akintola, 7 mevkide geçen sene direkt oynayan oyuncularımızla yol ayrımına girdik. Åžu anda geçmiÅŸten kalan 4 as futbolcu ve zaman zaman yer deÄŸiÅŸtiren futbolcularımız var. Åžu var ki daha yarışmacı, rekabete açık ve daha vizyon sahibi futbolcularla kolektif bir futbol anlayışını geçen seneki gibi benimsersek bu sene en az geçen seneki kadar baÅŸarılı olacağımızı düşünüyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir