Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı 44 Sözleşmeli Personel alacak

Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Başkanlığın Ankara ve İstanbul birimlerinde istihdam edilmek üzere 44 adet personel alımı yapacak.

BaÅŸvurular elektronik ortamda 11 -20 AÄŸustos 2022 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar baÅŸvurularını e-Devlet üzerinden Devlet ArÅŸivleri BaÅŸkanlığı – Kariyer Kapısı Kamu Ä°ÅŸe Alım veya Kariyer Kapısı isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden baÅŸvurularını gerçekleÅŸtirecek. Adaylar sadece bir il ve öğrenim durumuna göre bir pozisyon için baÅŸvuruda bulunabilecek olup, tercih ettiÄŸi il için yapılacak sıralamaya katılacağından, birden fazla il veya pozisyon için yapılan baÅŸvurular kabul edilmeyecek.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, ilanın başvuru süresinin bitiminden itibaren 15 gün içinde Başkanlığımızın www.devletarsivleri.gov.tr internet adresinden ve Kariyer Kapısı isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden duyurulacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir