Dalgaç Künefe’den seçme kahvaltı

HABER MERKEZİ

Bölgemizin marka işletmelerinden Dalgaç Künefe ve Kahvaltı Salonu,  seçme kahvaltı uygulamasını başlatarak bir nebze de olsa israfın önüne geçmek adına hamle yaptı.

Gıda israfı, çiftçiler, üreticiler, tüketiciler ve gıda zincirindeki tüm paydaşlar için yüksek düzeyde ekonomik zarara yol açmaktadır Dalgaç Künefe ve Kahvaltı Salonunun genç yöneticisi Halil İbrahim Uçar, “Dalgaç Künefe ve Kahvaltı Salonu şubelerinde kullanılan ürünler “Yerli ve Milli” ürünler olmakla beraber aynı zamanda ”Yöresel” ürünlerdir” dedi.

Dalgaç Künefe ve Kahvaltı Salonunun genç yöneticisi Halil İbrahim Uçar konu ile ilgili yaptığı açıklamasında “İşletmemiz başlattığı yeni uygulaması olan seçme kahvaltı ile son dönemde önemli konulardan biri olan serpme kahvaltıda gerçekleşen israfı önleyebilmeyi amaçlamaktadır. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES)  Başkanımız Ramazan Bingöl’ün öncülük ettiği bu konuda bizlerde şubelerimizde seçme kahvaltı uygulamasını başlatmış bulunuyoruz.

SEÇME KAHVALTI NEDİR?

Sadece sizin seçtiğiniz ürünlerin masanıza servis edileceği ve sadece bu ürünlerin ödemesini yapacağınız bir uygulama. Seçme kahvaltı ile menüde yer alan istediğiniz ürünü özgürce seçip sipariş edebileceksiniz. Yemediğiniz, istemediğiniz ürünler masanıza gelmeyecek, böylelikle israfın önüne geçilecektir.

Gıda israfı, çiftçiler, üreticiler, tüketiciler ve gıda zincirindeki tüm paydaşlar için yüksek düzeyde ekonomik zarara yol açmaktadır. Dalgaç Künefe ve Kahvaltı Salonu şubelerinde kullanılan ürünler “Yerli ve Milli” ürünler olmakla beraber aynı zamanda ”Yöresel” ürünlerdir. Her biri özenle seçilir, sofralarınıza getirilir. Şimdiden Afiyet Olsun.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir