Gece gündüz demeden sahadalar!

Hatay Büyükşehir Belediyesi 15 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarıyla ülke genelinde diğer büyükşehirlerin çalışmalarını da geride bıraktı, başarılması güç rakamlara ulaşmasına rağmen il genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde ulaşımın daha güvenli hale getirilmesi amacıyla yol yapım, yenileme ve bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

HBB Ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenilir seyahat edebilmesi hedefiyle ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmalara 2026 senesi içerisinde hız kesmeden devam edeceğinin de altını çizdiler.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk yürütülen çalışmalar için 2026 yılı yaz mevsiminin sonuna kadar Hatay’da asfaltlanmayan cadde veya sokak kalmayacağının altını çizdi. Öntürk, “Bu konuda taviz yok. Tüm ekiplerimiz sahada olacak. Hataylıların mutlu olacağı bir kent olacak” dedi.

“Gece gündüz demeden sahadalar” diyerek sözlerine başlayan Hataylılar, Başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk olmak üzere Hatay için emeği geçe bütün birimlere teşekkür ettiler.

Yürütülen çalışmalar için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Senelerdir yapılmayan yollar sonunda asfalta kavuştu. Başkan Öntürk gittiği her yerde adil olacağını, tarafsız davranacağını ve çok güzel işler yapacağını söylüyor. Kendisinden bu konuda çok umutluyuz. Senelerdir yapılmayan yollar onun sayesinde yapıldı. Hatay için çabalıyor ve bir şeyler düzelsin diye adım atıyor. Her ne kadar eleştiri gelse de kendisine bizce doğru adımlar yapılıyor. 6 ayda 1400 km yolu tarihî rekorla tamamladı. Bu önemli bir adım ve önemli bir çalışma. Diliyoruz ki bu çalışma hevesi isteği devam eder. Hatay için daha çok proje kazandırır ve Hatay ile Hataylı hak ettiği değeri alır” dediler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir