Hak sahipleri kurayla belirlendi!

AA

KahramanmaraÅŸ merkezli 6 Åžubat’taki depremlerden etkilenen Hatay’ın İskenderun ilçesinde, iÅŸ yerleri yıkılan ya da ağır hasar alan depremzede esnafa yönelik inÅŸa edilen 110 iÅŸ yerinin hak sahipleri, noter huzurunda gerçekleÅŸtirilen kura çekimiyle tespit edildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi BaÅŸkanlığınca (AFAD) Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi’ndeki belediyeye ait alanda yapımı tamamlanan 30 metrekarelik 110 iÅŸ yerinin kura çekimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, programda yaptığı konuşmada, esnafın taleplerini şeffaf bir şekilde değerlendirdiklerini belirterek şartları sağlayanların kura listesine alındığını ifade etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da depremlerin ardından normalleşme adına büyük çaba gösterdiklerini aktararak yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle 110 iş yerinin hak sahibi belirlendi.

Kura çekimine, Koordinatör Kaymakamlar Miyase Demirkoparan ile Ceyhun Denli, AFAD İskenderun Koordinatör Müdürü Erdoğan Hızlıca ve vatandaşlar katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir