HBB yeni ulaşım hatları açıyor!

HABER MERKEZİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), şehir içi ulaşımda kolaylık sağlamak amacıyla Antakya ve Defne’de 124 ve 129 numaralı yeni iki hat açtığını duyurdu.

Yapılan açıklamada 124 numaralı hattın, Çekmece-Çekmece Caddesi 75. Yıl Kavşağı-Çevreyolu-Adliye-Otogar-Hastane (Gülderen)-Kuzeytepe Kavşağı-Kavaslı-Balıkçılar güzergâhlarında hizmet vereceği belirtildi.

129 numaralı hattın ise Orhanlı-Çekmece-Uğur Mumcu Bulvarı-Aalen Alanı-Köprü-Balıkçılar güzergâhını takip edeceği aktarıldı.

DETAYLAR HATAYKART MOBİLDE

Yeni iki hattın 9 Aralık 2024 Pazartesi günü itibarıyla aktif olduğunu kaydeden HBB yetkilileri, ayrıca vatandaşların, Hataykart mobil uygulaması üzerinden araçların güzergâhlarını ve hareket saatlerini takip edebileceklerini de vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir