HBB’den Hassa’ya Çok Amaçlı Salon!

 

HABER MERKEZİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), “Hatay Ayağa Kalkıyor” misyonuyla il genelinde vizyon projelerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Görevinin 1. yılında pek çok vaadini hayata geçiren HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda, Hatay İmar Sanayi Anonim Şirketi (HİSAŞ) Hassa ilçesi Gülkent Mahallesi’nde çok amaçlı salon projesinin temelini attı.

Giriş holü, ana salon, mutfak, kadın-erkek mescitleri, abdesthaneler, tuvaletler, muhtar odası, sınıf ve temizlik odası gibi donatılarıyla 1200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan çok amaçlı salon; bölge sakinlerinin düğün, nişan, toplantı, eğitim ve sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Başkan Öntürk’ün sözünü verdiği vizyon ve kalıcı projelerden birini daha gerçeğe dönüştürdüklerini vurgulayan HİSAŞ yetkilileri, tesisin Hassa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini aktaran Gülkent Mahallesi Muhtarı Muhammet Sağır, “HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve emeği geçen tüm personellere mahallem adına canıgönülden teşekkür ederim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir