AA
Kuveyt merkezli derneklerce temin edilen 62 tır insani yardım malzemesi, Suriye’nin İdlib kentine uÄŸurlandı.
Uluslararası Al Rahma DerneÄŸi, Ataa İnsani YardımlaÅŸma DerneÄŸi ile Åžam Hayır ve YardımlaÅŸma DerneÄŸinin organizesinde temin edilen yardımlar için Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı yakınlarında bulunan tır garajında uÄŸurlama töreni
düzenlendi.
Programda konuşan Uluslararası Al Rahma Derneği Suriye Sorumlu Müdürü Valid El Süvelim, bölgeye yapılan yardımların devam edeceğini söyledi.
Yardımların, Kuveyt Milli Günü dolayısıyla ortak şekilde yapıldığını ifade eden Süvelim, un, kömür ve battaniyeden oluşan 62 tır dolusu yardımın İdlib kentindeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını belirtti.
Süvelim, yardımların temininde katkısı olanlara teşekkür etti.
KonuÅŸmanın ardından yardım malzemelerini taşıyan tırlar Suriye’ye uÄŸurlandı.
