Ne desek boş!

 

HABER MERKEZİ

Antakya ve çevre ilçelerin bitmez tükenmez çileleri arasında yerini koruyan trafik sorunu azalmak yerine gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Sürücüler ise bu çileye bir an önce çözüm istiyor.

İl genelinde yaşanan trafik karmaşası bitmek tükenmek bilmiyor. Sabahları işe ve okula gitmek çileye dönüşürken, akşam saatlerinde de aynı çile devam ediyor.

Yaşanan karmaşanın önüne geçmek için ciddi bir çalışma yapılmasını isteyen vatandaşlar “Yeter artık bıktırdınız, hasta oluyoruz, trafik yüzünden hastaneye bile gitmek gelmiyor içimizden” siteminde bulundular.

Vatandaşlar, Öte yandan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin büyük bir çoğunluğunun Emniyet şeridini kullanmak zorunda kaldığını sözlerine eklediler.

Yaşanan trafik yoğunluğunun araç sürücüleri arasında da gerginliğe neden olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Bizi umursayan yok. Kendi yağımızla ve kendi yokluklarımızla kavuruluyoruz. Emniyet şeridi dahi dolu. Bazen öfkeleniyoruz ama trafik başka türlü ilerlemiyor. Bu yüzden de çok fazla tartışma ve gerginlikler oluyor. İnsanlar bir şekilde bir yere yetişmeye çalışıyor. Hayatımız yollarda geçiyor” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir