O Samandağ’ı, Samandağ onu çok sevdi!

HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz günlerde Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan sevilen isim Gökhan Nacioğlu, Samandağlıların kalbine taht kurdu.

Samandağ Emniyet Müdürlüğü yanı sıra Güvenlik Şube Müdürlüğü görevini de başarıyla devam ettiren Gökhan Nacioğlu Hatay’ı ve Hataylıları çok sevdiğini söyledi.

Kendisi da aslen Hataylı olan Gökhan Nacioğlu, “Hatay benim sevdamdır. Ben de burada doğdum ve burada büyüdüm. Hatay insanının gönlünden ne geçiyorsa benimde o geçiyor. Gönül birliğimiz ve beraberliğimiz var. Güvenlik Şube Müdürlüğüm yanı sıra bana Samandağ Emniyet Müdürlüğü görevi de uygun görüldü. Beni bu göreve uygun gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Elimden gelen her türlü çabayı göstererek Samandağ ilçemizin güzel insanlarına hizmet etmeye çalışacağım. Ben ve ekip arkadaşlarım 24 saat milletimizin emrindeyiz” dedi.

Samandağ Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu geçtiğimiz günlerde Samandağ’da oynanan Samandağ spor, Hassa spor futbol maçında ise Spora aileleri çekebilmek için yeni bir uygulama başlattı. Takdir gören uygulama da stada gelen ailelere çerez ikramında bulundu.

Üzerinden günler geçmesine rağmen halen konuşulan bu ikram için Samandağlılar Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu’na teşekkür ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir