OSB ile Teknokent Koleji ‘işbirliği protokolü’ imzaladı

BÃœLENT KAVUK

Hatay Ä°linin Antakya Ä°lçesinde mesleki ve teknik eÄŸitimin, eÄŸitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli iÅŸgücünün Okul-Sanayi Ä°ÅŸbirliÄŸi Protokolünün en üst düzeyde saÄŸlanması amacıyla Özel Antakya Teknokent Koleji Ä°le Antakya OSB arasında iÅŸbirliÄŸi protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Emrullah Avcı, Okul Müdürü Fırat Güvercin ve Antakya OSB Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tahsin Kabaali, Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Lütfullah Bakır, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Taner, Mehmet Kahraman ve Hüseyin Kazar’ın katılımlarıyla Ä°ÅŸbirliÄŸi Protokolü imzalandı.

Avcı, yaptığı açıklamada ;”GeleceÄŸin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı, kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiÅŸtirme hedefi ile yola çıktık. Akademik EÄŸitimin yanı sıra Teknik eÄŸitimimizi donanımlı 16 Atölyemizde gerçekleÅŸtirmekle birlikte, EĞİTÄ°M-ÃœRETÄ°M-Ä°STÄ°HDAM odaklı GELECEĞİN EĞİTÄ°M MODELÄ°NÄ° uygulamaktayız. Bu minvalde imzalanan protokolün baÅŸta velilerimiz olmak üzere tüm paydaÅŸlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Antakya OSB Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tahsin Kabaali ise; “Ä°mzalanan protokolle AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli iÅŸ gücünün karşılanabilmesi adına önemli bir adım atılmıştır. Protokolün baÅŸta AOSB’nin yatırımcıları olan Ä°ÅŸ adamlarımıza ve Antakya’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir