HABER MERKEZİ
Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri son bir hafta içinde Hatay ili genelinde yürüttükleri denetimlerde çok sayıda araca cezai işlem yaptırımı uyguladı. Bazı araçları ise sahip oldukları eksiklikler nedeniyle trafikten men etti.
Verilen bilgilere göre Hatay Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde yürüttükleri denetim çalışmalarında farklı denetim noktaları oluşturdu. Oluşturdukları bu noktalarda yaptıkları denetim sonucu binlerce araç sorgulandı. Kontroller sırasında birçok araç trafikten men edildi. Aynı kontroller bünyesinde eksiklikleri tespit edilen araçlara ise toplam milyonlarca lira ceza kesildi.
Vatandaşlar ise özellikle deprem bölgesinde yürütülen bu denetim noktalarında memnun olduklarını ancak vatandaşlara da müsamaha gösterilmesini istediler. Deprem bölgesi olunmasına rağmen bugüne kadar hükümetin bir tek konuda dahi olsa erteleme dışında bir çalışma yapmadığını söylediler.