Hatayspor yönetimi, ‘Sagal imzaya çok yakın’ haberlerine tepki göstererek, “Hiç görüşmedik ki gündemimizde olsun..”
METİN DİNGİL
Atakaş Hatayspor’un Denizlispor’dan orta saha oyuncusu Sagal’ı transfer edeceği söylentilerinin doğru olmadığı bildirildi.
Hatayspor yönetimi, ‘Sagal imzaya çok yakın’ haberlerine tepki göstererek, “Oyuncu ile hiç görüşmediğimiz gibi ilgilenmedik de. Teknik direkör Ömer Erdoğan hocamızın da bizden böyle bir talebi yok. Sagal’ın transferini kimler ve hangi maksatla çıkarıyor anlamış değiliz. Taraftarımıza kesin ve net olarak söylüyoruz. Sagal gündemimizde yok, transfer etmeyi de düşünmüyoruz” diye görüşlerini belirttiler.
EMRAH BAŞSAN DA HİÇ GÜNDEMİMİZDE OLMADI
Yöneticiler yine Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yolarını ayıran Emrah Başsan ile ilgilenmediklerini bildirdiler.
Transferde Ömer Erdoğan’ın verdiği listeye göre hareket ettiklerini belirten Hatayspor Transfer Komitesi, “Görüştüğümüz ve anlaştığımız futbolcuları zaten açıklıyoruz. Ama hiç gündemimizde olmayan oyuncularla ilgili haberler çıkması bizleri üzüyor. Transferi transfer yapmak için yapmıyoruz. Hocamızın takıma uygun gördüğü oyuncuları kazandırmak için çalışıyoruz. Emrah Başsan da hiç gündemimize gelmedi. Nasıl oluyor da bu oyuncu ‘Hatayspor’a çok yakın’ diye yazılıyor. Anlamak mümkün değil” dediler.
Bordo-Beyazlı yönetim, taraftarın içinin rahat olmasını, Hatayspor’a katkı sağlayacak oyuncuları transfer etmeye devam edeceklerini söylediler.
