Şemun Gıda’nın standına yoğun ilgi!

ALİ ZAN

Geçtiğimiz günlerde 6 ile 10 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’ kapsamında ilimizi temsil eden önemli firmalar arasında ki ŞEMUN Gıda Ürünleri İstanbul’da adeta şov yaptı.

Başta Oruk olmak üzere Antakya lezzetlerini İstanbullulara sunan ŞEMUN gıda stantları önünde uzun kuyruklar oluştu. Fırınlanmış, Kızartılmış ve Buharda Pişirilmiş Oruk çeşitlerinin büyük ilgi gördüğü etkinlikte ŞEMUN Gıda stantlarını ziyaret eden isimler arasında Hatay Valisi Rahmi Doğan’da yer aldı.

2013 yılında işadamı Ali Mirioğlu’nun girişimiyle kurulan ve kurulduğu günden bu yana ilimizi her platformda başarıyla temsil eden ŞEMUN Gıda’nın İstanbul’da ki stantlarına yoğun ilgi gösteren İstanbullular, içli köfteyi çok beğendiklerini söylediler.

İstanbul’da gösterilen ilgiliye teşekkür eden ŞEMUN Gıda yetkilileri ise Sosyal medya hesaplarından yazılı bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda Şemun Antakya Yöresel Lezzetler olarak İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında ‘Birlik’ teması ve ‘Biz Biriz, Dünya Bir’ sloganıyla bu yıl 10’ncusu düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’ne Hatay’ımızı temsil etmek, ürünlerimizle kültürel ve gastronomi zenginliğimizi daha geniş kitlelere aktarmak amacıyla katılım sağladık. Hatay’ın tanıtımı açısından önemli olan Hatay Gastronomi Günlerinde Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ve standımıza ziyaret gerçekleştiren diğer tüm katılımcı misafirlerimize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.. Şemun Gıda Antakya Yöresel Lezzetlerine gösterilen yoğun ilgi ve talepten dolayı çok mutluyuz” dendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir