“Temiz Bir Defne İçin El Ele” verdiler!

 

HABER MERKEZİ

Defne gönüllüsü Onur Aslanyürek’in başlattığı ‘Temiz Bir Defne’ için kampanyası hafta sonu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Defne Gönüllüsü Onur Aslanyürek, “Temiz Bir Defne İçin El Ele” etkinliğinin üçüncüsünü tarihi Kantra yolunda gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Aslanyürek, etkinliğin amacının çevre bilincini aşılamak ve Defne’nin ne kadar önemli bir kent olduğunu herkese anlatmak olduğunu belirtti.

Etkinlik sürecinde yetkililere çağrıda bulunan Aslanyürek, “Yöneticilerden ricamız, sosyal faaliyetlerin yoğun olduğu bölgelerde çevresini kirletenlere karşı acilen cezai işlemlerin başlatılmasıdır” dedi.

Aslanyürek, “Çevre için büyük mücadele veren ve bizi yalnız bırakmayan Antakya Çevre Koruma Derneği üyelerine ve Başkanı Nilgün Karasu’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, Kantra bölgesi için büyük mücadele veren, kitap yazan ve Türkiye’deki tüm kurumlarla görüşen Kemal Arıbaş’a da şükranlarımızı iletiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan Harbiye Mahallesi Muhtarlığı ve Muhtar İlker Aşkar’a, tüm duyarlı Defnelilere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

“Gayemiz Defne, hedefimiz yaşanabilir bir çevre” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, bölge halkı tarafından da destek gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir