Trafikteki karmaşa sürüyor!

SONAR GÜNEŞ

Gazeteniz Özyurt başta olmak üzere diğer basın yayın kuruluşlarının da zaman zaman dile getirdiği trafikte yaşanan karmaşa hız kesmiyor.

Antakya ve Defne ilçelerinde yaşanan trafik rezaletini sık dile getiren vatandaşlar bu alanda yaşanan sorumsuzluğun depremle birlikte had safhaya çıktığını söylediler.

Zaten ağır bir trafik yükü altında adeta ezilen Hatay’ın bir de sorumsuz sürücülerin neden olduğu manzaralar bulunduğunu belirten vatandaşlar, yetkili birimlerin denetim konusunda daha hassas davranılması gerektiğini söylediler.

Özellikle arkası açık motorlu araçlarda yapılan taşımacılığın çok ciddi anlamda sıkıntı yarattığının altını bir kez daha çizen vatandaşlar “Arkası açık motorlu taşıt sürücüleri trafik kurallarına riayet etmeden cadde ve sokaklara çıkıyorlar. Aldıkları havalı yüklerle tehlikeye neden oluyorlar. Depremle birlikte demir yüklü kamyonların sayısı azalsa da devam ediyor. Bu ve benzeri manzaraların önüne geçilmesi gerekiyor. Sürücüler madem bu konuda duyarsız davranıyorlar yetkili birimlerin denetimlerini artırması gerekiyor” dediler.

Fotoğrafta Antakya’da aldığı havalı yük ile birlikte seyir eden arkası açık bir motorlu araç görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir