ÖZKAN BAKKAYLI
Atakaş Hatayspor’da, Kayserispor deplasmanında sakatlanan Adama Traoere’nin sakatlığının devam ettiği, hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak maça yetiştirilmesi çaba gösterildiği bildirildi.
Afrika Kupasından döner dönmez çıktığı Kayserispor maçının ikinci yarısında ayak bileğine aldığı darbe ile acı içerisinde yerde kıvranan 28 yaşındaki oyuncunun hem cezası hem de sakatlığı nedeniyle Göztepe maçında forma giyemedi.
Tedavisi için Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a giden Adama Traore’nin burada doktoruna özel olarak muayene olduğu öğrenildi.
Yıldız oyuncunun Fenerbahçe deplasmanına yetiştirmek için yoğun çaba sarf eden yöneticiler, Traore’nin Hatay’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağını belirttiler.
