Antakya’nın ilk ve tek çocuk kliniği hizmete başladı

BÜLENT KAVUK

Antakya’nın ilk ve tek çocuk kliniği olma özelliğini taşıyan NOVA çocuk kliniği hizmete başladı.

Uzman Doktor Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt’un beraber kurduğu Antakya’nın ilk ve tek çocuk kliniği Antakya halkına hizmet vermeye başladı.

Birçok değişik hizmet vereceklerini aktaran Uzman Doktor Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt, bunların sağlıklı çocuk izlemi, uyku danışmanlığı, emzirme danışmanlığı, 5 dakikada sonuçlanan kan, idrar ve hızlı gaita testleri, kan almadan cilt üzeri sarılık ölçümü gibi hizmetleri olduğunu belirttiler.

AŞI UYGULAMALARI ÜCRETSİZDİR

Hatice Bayar Açık ve Uzman Doktor Cem Kurt, yaptıkları açıklamada, “Tüm özel aşıların temini sağlanıp (ücretli), aşı uygulamaları ücretsizdir., Kliniğimizde sigara ve alkol bırakma, zayıflama, detoks ve alerji için biorezonans uygulamaları yapılmaktadır. Kingimizde rota, menenjit, rahim ağzı kanseri aşısı ve grip aşısı bulunmakta olup bir gün önceden randevu alınıp aşıların uygulaması ücretsiz şekilde yapılmaktadır. Biorezonans uygulamaları randevulu olup yapılacak işlem ile ilgili bir ön görüşme ve bilgilendirme sonrası uygulanacak seanslar belirlenmektedir. Biorezonans ile tek seansta sigara bırakma, alkol ve madde bağımlılığı terapisi, detoks ve alerji tedavileri, kilo verme uygulamaları yapılmaktadır. 4-36 ay arası çocuklarda uyku düzensizliği, uyku problemi olan hastalarda uyku danışmanlığı hizmeti verilmektedir. Anne sütü ile beslenen çocuklarda yetersiz beslenme, emme problemleri ile ilgili emzirme danışmanlığı verilmektedir. Kliniğimizde kan almadan kızıl ötesi ölçüm ile hassas şekilde yeni doğan bebeklerimizin sarılığı Antakya’da ilk defa ölçülemeye başlanmıştır” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir