NORA COFFEE törenle açıldı

Zeki Berber ve kardeşlerinin açtığı NORA COFFEE isimli kafeterya hizmete girdi..

HABER MERKEZÄ°

Antakya’da iş ve siyaset dünyasının sevilen, sayılan isimlerinden Zeki Berber ve kardeşlerinin açtığı NORA COFFEE isimli kafeterya düzenlenen törenle açıldı.

Zeki Berber, kardeşleri ve oğlu tarafından çok nezih bir şekilde restore edilerek hizmete açılan Nora Cafe, Atatürk Caddesi üzerinde eski bilinen adıyla Damla Düğün salonunun olduğu yere açıldı.

Kafenin açılışına iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kafeteryanın açılışına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İş insanı Necmettin Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Hüseyin Ata Kaşgöz, YRP Hatay il başkanı Yusuf Metin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti Antakya İlçe başkanı Emrullah Gülen, çok sayıda tanımış isim ve kalabalık bir vatandaş katılım sağladı.

Düzenleme olarak çok sade ve nezih bir mekan görüntüsü veren NORA COFFEE kısa zamanda kaliteli işletmecileri ve merkezi konumu ile Antakya’lıların nezih bir buluşma mekanı olmaya aday.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir