Bu fotoğraf üzerine herkes gözyaşına boğuldu!

AA
Gaziantep’te şüpheli kovalamacası sırasında meydana gelen trafik kazasında ÅŸehit olan polis memuru Emirhan ÅžimÅŸek’in cenazesi Ä°skenderun’da göz yaÅŸları arasında topraÄŸa verilmiÅŸti.
Genç polisin toprağa verilmesi sırasında 5 yaşında ki kızı Ömür Şimşek’in tabuta sarılması ve babasının fotoğrafını öpmesi ise orada bulunan herkesi hıçkırıklara boğdu.
Törene katılım gösteren şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, ilçe belediye başkanları, meslektaşları da yaşanan bu manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Motorize Yunus Timlerine baÄŸlı motorize ekip ile şüpheli motosiklet sürücüsü arasında yaÅŸanan kovalamaca sırasında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında polis memuru Emirhan ÅžimÅŸek yaralanmış ve kaldırıldığı Åžehitkamil Devlet Hastanesi’nde müdahaleye raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸtu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir