Çaksır Otu’nun fitoterapi tedavisinde etkin kullanımı

Ãœlkemizin birçok bölgesinde yetiÅŸen çakşır otunun en çok yetiÅŸtiÄŸi yer Hindistan’dır. Vücudu toksinlerden arındıran bitki olarak tanımlanan çakşır otu, kemik saÄŸlığını koruyucu etkilere sahiptir. Yararlarının çok sayıda olduÄŸu belirtilen çakşır otu, en çok tercih edilen bitkilerden biri olduÄŸu belirtilmektedir.

ÇAKŞIR OTU NE İŞE YARAR?

Çakşır otunun insanlar için çok yararlı denilebilecek etkileri olduğu söylenebilir. Sindirimi dengelemede üstün olan çakşır otu, kış mevsiminde soğuk algınlığında tercih edilmektedir. Erkek üreme sistemi üzerinde yararları olduğu bilinen bitkilerin en başında gelmektedir. Azosperm tedavisinde total testosteron azlığı düşük enerji ve gündelik enerjiler üzerinde etkin rol oynayan bu bitki hastalıklar tedavisinde yerini üst mertebede korumaktadır.

Ä°KTÄ°DARSIZLIK TEDAVÄ°SÄ°NDE KULLANILIR

Sağlıklı bir cinsel hayatı olmayan çeşitli rahatsızlıklar sonucunda komplikasyona maruz kalan hastalarda Azosperm tedavisi gören aile sağlığı adı altında cinsel iktidarsızlık, erken boşalma, isteksizlik şikâyetlerinde etkin bir tedavi yöntemidir

Yapılan araştırmalar, makale ve tez yazılarında çakşır otunun bu gibi rahatsızlıklar üzerinde tam teşekküllü bir fayda sağlamış olup Azosperm tedavisi sonucunda sperm sayısını arttırdığı görülmüştür.

Bu bitkiyi kullanmadan önce bir Fitoterapi uzmanı eşliğinde olmanızı önerir aksi takdirde yanlış yâda düzensiz kullanımda sağlığınızda kalıcı hasarlar bırakacağını belirtmek isterim

SAÄžLIKLI GÃœNLER TEMENNÄ° EDÄ°YORUM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir