İkimizden biri yok olsun tavrındalar!

Lütfü Savaş AK Partinin yerelde ki temsilcilerinin yerel seçimler yaklaştıkça düşmanca bir tavır sergilediklerini söyledi ve “biz düşman değiliz. Deprem bölgesiyiz. Deprem ve depremin neden olduğu mağduriyetler her türlü siyasetin üzerinde olmalıdır” dedi.

HABER MERKEZİ
Hatay’ın değişen demografik yapısıyla ilgili üst üste yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş bu kez depremle ilgili açıklama yaptı ve depremde siyaset yapılmaması uyarısında bulundu.
Depremin ve deprem sonrası oluşan tablo eşliğinde ki mağduriyetlerin her türlü siyasetin üzerinde olduğunu hatırlatan Lütfü Savaş “Siyasetin yapılacağı gün bugün değildir” dedi.
Birlikte hareket etmenin zorunlu olduğunu söyleyen Lütfü Savaş ancak yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte iktidarın yerelde ki temsilcilerinin bu sürece gölge düşürdüğünü söyledi.
Lütfü savaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz özellikle hem ilçe Belediyelerimizle hem valiliğimizle hem bakanlıklarımızla açıkçası muhatap olmamız gereken tüm kurum ve kuruluşlarla sağlıklı iletişim kurmaya çalışıyoruz. Ama seçim süreci yaklaştıkça iktidarın yereldeki temsilcileri bu sağlıklı sürece gölge düşürmeye çalışıyorlar. Sanki biz düşmanız, ikimizden birinin yok olması gerekir gibi bir tavra giriyorlar. Biz Hatay’ın gelişmesine katkı sağlamak için sadece rakibiz. Biz, ne yaparsak bu yapalım engelleme çalışmaları devam ediyor. Siyasetin yapılacağı gün, bugün değil.” dedi.
Ekonomik tablonun ülke genelinde hiç iç açıcı olmadığına dikkat çeken Başkan Savaş, iktidarın yerel seçimlerde birçok belediyeyi kaybedeceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir