Anjiyo cihazı kazandırılıyor!

HABER MERKEZİ

Yaşanan deprem felaketinden 60 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen ve hızlı bir şekilde faaliyete sokulan Defne Devlet Hastanesi’ne anjiyo cihazı ve ünitesi kazandırılıyor.

Bayramın ilk günü Hatay’a gelen ve çeşitli hastanelerde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesi’ne ihtiyaç duyulan anjiyo biriminin en kısa zamanda ihtiyaçlarının karşılanarak kurulacağını belirtti.

Bakan Koca, Defne Devlet Hastanesi’nde başhekim Opr. Dr. Barış Kavvasoğlu başta olmak üzere 3 kalp doktorunun bulunduğunu hatırlattıktan sonra, “Defne Hastanemiz çok güzel oldu, teknik altyapısı da güçlü. Doktor kadrosu ve cihaz bakımından da çok iyi durumdayız. Anjiyo da yakında geliyor” dedi.

Bunun üzerine görüşlerini dile getiren Hataylılar, “Sağlık hizmeti bizler için en önemli şey. Özelikle depremden sonra bu duruma bir kere daha en yakından tanık olduk. Depremden sonra uzun bir süre şehir dışına git gel yapmak hem maliyetli oluyordu hem de manevi olarak insanı yoruyordu. Şimdi bütün hizmetler bize en yakın noktada” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir